29 oktober 2008

Jarig zijn is best leuk ;o)

Hoe ouder ik word, hoe leuker het is om jarig te zijn. Misschien raar maar waar.
De afgelopen dagen lijkt het hier wel Sinterklaas als de postbode weer is geweest. Door hele lieve (internet)vriendinnen krijgt het jarig zijn een geheel andere dimensie LOL.

Van Lizet kreeg ik deze geweldige kado's

Prachtige sokkenwol van Cherry Tree Hills - kleur Winterberry, heerlijke koffie van Simon Levelt en Fair Trade Fruity Spice Mix.

Een dag erna kwam er een pakket van Sokssawat. Een groot vraagteken, want ik kon me toch niet herinneren daar een bestelling te hebben lopen ;o). Dit prachtige pakket had Heleen voor me samengesteld

Prachtige lontwol - Kikkerland, BFL sokkenwol - september, heerlijke Kabouterthee, een lief kiekeboe-kaboutertje en een stukje biologische zeep - Linde. Wat een verwenpakket hè!

En als je denkt dat dat wel alles geweest is, zitten er alweer verrassingen bij de post vandaag. Twee pakjes van Olga. Als bedankje voor wat ik haar gestuurd heb aan kleine baby-spulletjes, maar het voelt ook als geweldig verjaarskado :o).

Een prachtige sjaal en de Knutselbijbel voor mij. Voor Grote-kleuter playmais, Mini-kleuter kreeg een accordeon en Kleine-broer een lieve knuffel. Er zat ook een prachtige tekening bij van Nina, maar die is gelijk in beslag genomen door de meiden en kan 'm even niet vinden voor de foto.

Lieve meiden allemaal heel erg bedankt. Dit waren allemaal hele grote verrassingen voor mij en ik vind het zo ontzettend lief van jullie !!!
4 opmerkingen:

 1. nog een gelukkige verjaardag gewenst! dikke kus van Sarah!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van mij ook nog van harte proficiat! En wat een hoop leuke cadeau's zeg!

  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsjonge wat een prachtige cadeaus!

  Nog van harte gefeliciteerd!

  Christien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verwennerij zeg! Leuke pakketten!

  BeantwoordenVerwijderen