24 november 2008

Inhaalblogje

Een tijd stil geweest. Ik heb niet stilgezeten, maar het bloggen kwam er niet van. Kleine broer moest voor een heupscan, omdat het CB zijn heupen niet vertrouwde. Gelukkig goed nieuws! Zijn rechterbeentje is dan wel wat langer, maar geen aanwijzingen dat er wat mis is met de heupen.
Hij had geen flauw benul van alle commotie, wel een stressweekje voor mama :o).

Vorige week heeft hij ook zijn eerste "rode vlekjes" ziekte gehad. Geen flauw idee welke het precies geweest is; gelukkig knappen de kleine mensjes hier altijd wel weer snel van op.It has been a while a go I blogged here. Many things I did, but blogging wasn't one of it. Little brother had to go to hospital to check his hips. His right leg is a bit longer than the left one, but no sighs his hips aren't ok. That was very good news! Also he had his first children's disease. No clu what exactly, but he is better now. Not that ill of it, just a bad sleeper what is the most frustrating for mommy :o).

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat het met Kleine Broer z'n heupjes ok is! Mijn kleine vent heeft ook ongelijk beentjes, maar dat heeft Manlief ook. Zit in de familie dus. Wél een puntje om extra te controlern natuurlijk.

  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn vader heeft het ook. De stress zat 'm vooral in het feit dat het pas rond de 6 maanden tevoorschijn kwam en dat er ook extra beweging in de heup rechts zat.

  Iedereen zei me dat de kans klein was aangezien het een jongetje was en het meestal de linkerkant is waar heupdysplasie voorkomt. Maar toch als moeder kun je niet rustig slapen totdat je de uitslag hebt :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat alles goed bleek te zijn. Mooi truitje heeft hij aan op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig was alles goed! En wat ziet ie er stralend uit in dat mooie truitje!

  BeantwoordenVerwijderen