13 maart 2007

Thema

Over een paar maanden gaan we verhuizen en dan krijgen mini-peuter en grote-peuter een (gezamelijke) nieuwe slaapkamer.
Gisteren heeft grote-peuter de eerste spulletjes hiervoor uitgezocht en is het thema voor de kamer bekend. Gelukkig heeft mini-peuter nog niet veel in te brengen, dus ruzie erom hebben ze niet gehad.Twee schilderijtjes voor aan de muur :
Een opberg-/zitton:
En een heuse echte wekker:Het thema zal jullie nu wel bekend zijn Laughing Out Loud.
Nu kan mamma verder met alle andere dingen bij elkaar zoeken, zodat het een mooi paleisje voor de meisjes wordt.

8 opmerkingen:

 1. Leuke spullen! wanneer gaan jullie verhuizen?

  Groetjes Serajah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De bedoeling is deze zomer, hangt een beetje er vanaf hoe snel de verbouwing gaat. Maar dan kan grote-peuter in september gelijk op de goede school starten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gaat een heel leuke kamer worden. Die wekker is echt geinig, een goed passend detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij gaan ook verhuizen (juni-juli) en overwegen ook om de meisjes samen te leggen, maar ik weet nog niet of ik dat durf. En gaan ze dan samen op de grootste kamer?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De 2 slaapkamers die dan klaar zijn zijn ongeveer even groot. Wij komen zelf beneden te slapen en de meisjes boven. We hopen dat als ze met z'n tweeën op een kamer liggen de overgang voor mini-peuter wat kleiner zal zijn. Zij slaapt nu bij ons op de kamer en houdt wel van gezeldschap :) Grote-peuter vindt het geweldig dat haar zusje bij haar op de kamer komt te slapen en hopelijk vindt ze het dan ook niet zo erg dat pappa en mamma niet op dezelfde verdieping slapen. Lukt het niet dan wordt er een wand in het midden van de kamer gezet, dan heb je nog twee ruime kamers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, je kunt het in ieder geval proberen. Ik dus ook. De oudste wil 's nachts nog wel eens spoken en ik ben bang dat ze dan de baby wakker maakt. Ik moet n og even denken wat ik doe

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De twee oudsten (8 en 4 1/2) slapen nu al zo'n jaartje samen op een kamer en ik vind dat ze er BETER van zijn gaan slapen, ze lijken dieper te slapen. Het inslapen is soms een probleem omdat de jongste van de twee nog wat blijft kletsen, maar ze hebben veel aan elkaar en slapen regelmatig zelfs in het zelfde bed. Hier dus hele goede ervaringen... Ik heb hier trouwens nog twee nieuwe poeh rolgordijnen, interesse? groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zulke succes-stories hoor ik graag, daar gaan wij ook voor :D.
  Over de gordijnen heb ik je privé gemaild, daar was nog niet in voorzien :)

  BeantwoordenVerwijderen